De cursus illustrator en verkooptraining

Wanneer je in de online marketing zit en vooral bezig bent met het creatieve process dan heb je vast wel eens gehoord Illustrator. Illustrator is software waarmee je vectorillustraties kan maken. Dit zijn afbeeldingen die nooit hun kwaliteit verliezen ongeacht hoe ver je ze uitvergroot. Soms is dit een overkill, omdat de afbeeldingen groter worden, maar soms is het ideaal. Denk aan logo’s, illustraties of typografie bijvoorbeeld. Het mooie aan deze software dat het zeer toegankelijk is voor beginners en/of hobbyisten. Het heeft namelijk een gebruiksvriendelijke omgeving om in te werken. 

De training is dan ook toegankelijk voor mensen die nog geen ervaring hebben met deze tool. Voor meer informatie over de cursus illustrator, kijk dan op de website. Schroom niet om te bellen voor de vragen die je hebt. 

Gratis verkooptraining

De andere kant van het creatieve spectrum ligt wellicht wel de verkoop. Het mooie aan deze verkooptraining in vergelijking met de Illustrator cursus is dat deze gratis is. De cursus verkopen is gratis te downloaden. 

In de gratis training loop je de belangrijkste aspecten van de verkoop door. De bespreek je de impact van de eerste indruk, bekijk je de klant, eer je kijken naar het voordeel en de waarde van de klant, bespreken we de vertrouwen in jezelf, het sluiten van een koop en het afhandelen van klachten. Voor al deze punten wordt uitgelegd wat het inhoudt en wat je ervan moet weten. 

Wil je vervolgens dieper in de stof? Dan worden er uiteraard ook betaalde verkooptrainingen aangeboden om dieper in de stof te komen gespecialiseerd in een veld. Het betekent namelijk niet dat wanneer je goed kan verkopen over de telefoon, dat je dit ook kan in de winkel. Hier zijn dus verschillende soorten trainingen voor die je handvatten geven om je bedrijf of carrière verder uit te breiden.

Voor meer informatie bekijk dan de website van Learnit via learnit.nl