Erkende veiligheidstrainingen voor jouw onderneming

Elke onderneming moet de veiligheid van haar werknemers in garantie kunnen stellen. Maar ook dat van de directie, klanten, zakenpartners, leveranciers, kortom alle aanwezigen in je pand(en). Maar hoe kan je hiervoor zorgen? Het volgen van een of meerdere van de veiligheids trainingen van G4S Training & Safety biedt hiervoor de uitkomst. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedere ondernemer die zijn uiterste best wil doen om de werkplek zo veilig mogelijk te maken en te weten wat er gedaan moet worden om eventuele ongevallen te vermijden of te bestrijden.

Verschillende soorten veiligheidstrainingen

Bij G4S Training & Safety kan iedere ondernemer, groot of klein en in welke sector dan ook, terecht voor een veiligheidstraining. Hier worden veel verschillende trainingen gegeven, waardoor er voor ieder bedrijf een training beschikbaar is om een specifiek deel van de veiligheid te waarborgen. G4S is met name gespecialiseerd in trainingen op het gebied van EHBO en BHV (Bedrijfshulpverlening). Deze veiligheidstrainingen kunnen gedaan worden op je eigen locatie, maar ook in een van de speciale trainingslocaties die door heel Nederland zijn verspreid. Naast EHBO en BHV zijn er ook veel veiligheidstrainingen beschikbaar die meer gespecialiseerd zijn op bepaalde sectoren waar er extra en nauwkeurigere aandacht aan de veiligheid gegeven moet worden. Denk hierbij aan de scheepvaart en op een bouwplaats.

Goed te combineren

De veiligheidstrainingen zijn officieel erkend en kunnen meteen na het behalen van het certificaat in de praktijk gebruikt worden. De veiligheidstrainingen duren maar een korte periode en je kunt op meerdere momenten van het jaar de training in komen stappen. De G4S Training & Safety veiligheidstrainingen zijn gericht op dat werknemers en directie deze kunnen volgen zonder dat hun reguliere werk eronder lijdt. De trainingen zijn goed te combineren met je werk, zodat je hier niet apart vrij voor hoeft te vragen. Voor elk bedrijf is het belangrijk dat er op elke hoogte van de organisatie voldoende aandacht is voor de veiligheidsomstandigheden. Vandaar dat het belangrijk is om met een van de veiligheidstrainingen van G4S Training & Safety je kennis en ervaring op dit gebied uit te breiden.