Ga minder betalen met een nieuwe lening

lening oversluiten

Er zijn meerdere redenen om te beginnen aan een lening oversluiten. Schulden die je hebt bij een postorderbedrijf zijn over het algemeen dure schulden met een torenhoge rente. Sluit je deze over naar een goedkopere lening dan ben je iedere maand goedkoper uit, aan het eind van de looptijd heb je dan veel geld bespaart. Door je lening over te sluiten naar een andere vorm en de oude aflost ben je in heel veel gevallen vele malen goedkoper uit. 

lening oversluiten

Is oversluiten altijd voordeliger?

Je lening oversluiten is niet altijd voordeliger, wel als je bijvoorbeeld een doorlopend krediet hebt waar de rente vrij hoog van is. Sluit je deze over naar bijvoorbeeld een persoonlijk krediet ben je in de meeste gevallen wel voordeliger uit. Bij een postorderbedrijf betaal je in vergelijking met een persoonlijk krediet een erg hoge rente. Sluit je deze over naar een andere vorm van lenen dan ben je altijd wel goedkoper uit, voor hetzelfde maandbedrag kun je misschien nog wat erbij lenen.

lening oversluiten

Is het veilig om je lening over te sluiten?

Een lening oversluiten is veilig zolang je zorgt dat je te maken hebt met een verstrekker die een AFM vergunning heeft. Alle aanbieders die je ziet op de website van Rente.nl voldoen aan alle regels die er worden gesteld aan een kredietverstrekker. Sluit je dus een lening over, kun je dit veilig doen op de website zonder enig probleem. Lenen moet je altijd doen op een veilige en verantwoorde manier, zodat je echt plezier hebt van je geld.