MKB factoring vind ik erg prettig in gebruik

MKB factoring

 MKB factoringMKB factoring is een hele fijne manier waarop jij jouw facturatie naar klanten uit kunt besteden. Daardoor heb jij zelf nergens meer omkijken naar en weet je altijd zeker dat je binnen 24 uur geld op jouw rekening gestort krijgt. Zelf heb ik voordat ik dit gebruikte regelmatig gebruik moeten maken van eigen middelen om bijvoorbeeld de huur van mijn kantoor te betalen. Dit is niet handig en ook zeker niet de bedoeling. Dat is de reden dat ik uiteindelijk op zoek ben gegaan naar een manier om dit te voorkomen in de toekomst. 

Mijn mening over MKB factoring

MKB factoring

Voor mijn zoektocht wist ik nog niets over het bestaan van MKB factoring af. Ik had er nog nooit van gehoord en wist dan ook niet wat ik me erbij moest voorstellen toen ik dit voorbij zag komen. Gelukkig was er op de website van Finqle heel erg veel informatie over te vinden. Dit heb ik op een vrije avond aandachtig doorgenomen, omdat ik niet graag overhaast een beslissing maak. Uiteindelijk heb ik hierna nog een kort vragenlijstje ingevuld waar uit naar voren kwam dat zij mij konden helpen. Toen ik dat wist, ben ik eerst nog even langs een goede vriend gegaan om te vragen wat zijn mening erover was. Deze was ook erg positief, dus toen heb ik ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van deze dienst.

Lekker veel vrije tijd

Dankzij het gebruik van MKB factoring heb ik nu veel meer tijd vrij om te doen wat ik echt leuk vind. Dat is namelijk het van goed advies voorzien van mijn klanten. Dat is waar ik het beste in ben en daarom ben ik blij dat ik van al het papierwerk af ben. Het kost mij nu nog maar een uurtje per week om alle facturen in te voeren!