Volg een Fabius opleiding

Bij Fabius kun je opleidingen volgen die perfect passen bij je toekomstige werk in de administratieve sector. Wil je aan de slag gaan in de verkopen, bij de receptie of voor de directie? Met een van de vele gerichte opleidingen die Fabius aanbiedt kun je dit voor elkaar krijgen. Je kunt de Fabius opleidingen volgen waar en wanneer het jou uitkomt en er is geen vooropleiding nodig.

Indeling opleidingen

De meeste opleidingen bestaan uit twee delen, waarvan je eerst een basisopleiding doet en direct daarna verder gaat met de vervolgopleiding. Voor beide opleidingen doe je examen en wanneer je geslaagd bent krijg je voor beide delen een diploma, waardoor je door Fabius direct op meerdere functies inzetbaar bent en het vinden van een geschikte baan nog makkelijker gaat. Alle diploma’s die je door de Fabius opleidingen behaald zijn op het niveau van een mbo-opleiding van vier jaar, samengeperst in tussen de 30 en 45 weken afhankelijk van welke opleiding je doet. Je kunt meteen na het behalen van je diploma aan de slag in de branche waar je voor geleerd hebt.

Klassikale opleidingen

Fabius heeft op meer dan 50 locaties een leslokaal waar de opleidingen worden gegeven. De locaties zijn door het hele land verspreid, waardoor er altijd wel één in de buurt zit en het volgen van de opleiding goed te combineren is met je andere verplichtingen. Je volgt de opleiding één keer per week een paar uur en bepaalt zelf of je deze lessen in de ochtend of avond volgt. Bijna alle opleidingen zijn op elke locatie te volgen, maar controleer dit eerst voordat je kiest welke opleiding je gaat doen. Wel zijn alle opleiding van Fabius van dezelfde kwaliteit, ongeacht op welke locatie je deze volgt. Zelf ook aan de slag als boekhouder, administratief medewerker of een andere kantoorfunctie? Dan heb je met de Fabius opleidingen een perfecte basis.